Samsung

Samsung Galaxy S10 har drabbats av ett nytt allvarligt problem

Det har nyligen upptäckts att Samsung har stora problem med displayen i Galaxy S10-mobilerna då en sensor inte verkar fungera som den ska. 

I normala fall ska en smartphone känna av om den ligger i din ficka och således ska displayen inte aktiveras. Nu har det däremot inkommit uppgifter om att Samsung inte fått funktionen att fungera som den ska i Galaxy S10-mobilerna då det ser ut som att vissa exemplar av mobilen lever sitt egna liv i fickan.

Jag har däremot inte drabbats av problemet.

Via

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...