Samsung

Samsung Galaxy S10: strömknappen sitter perfekt #åsikt

Det har under en längre tid varit mycket gnäll på att Samsung Galaxy S10 och S10+ har strömknappar som sitter ”för högt upp”. Detta är något som jag inte håller med om. 

Jag tycker istället att Samsung placerat strömknappen på det optimala platsen i både Galaxy S10 och S10+. Det kan bero på många olika saker att jag tycker som jag tycker. Kanske är det för att jag använder mobilen med vänster medans de som gnällt har använt den med höger? Kanske är det för att jag har stora händer? Listan kan göras lång på varför jag tycker som jag tycker!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...