Samsung

Samsung Galaxy S10e är överlägsen för sin storlek just nu

Samsung släppte förra fredagen den nya mobilen Samsung Galaxy S10e. Enligt mig är den här mobilen överlägsen för sin kompakta storlek. 

Samsung Galaxy S10e har fått en stor 5,8 tumsskärm. Faktum är dock att mobilen inte är speciellt stor med tanke på att skärmen tar upp i princip hela framsidan. Samsung Galaxy S10e har bland annat det senaste som går att hitta under huven i prestandaväg och det känns som att mobilen skulle behöva en utmanare.

Under förra året släppte Sony det kompakta flaggskeppet XZ2 Compact, men det här året ser det ut som att Sony inte kommer presentera något kompakt flaggskepp till Xperia 1. Vad har hänt Sony?

Med inspiration från Xperia Blogg!  

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...