Samsung

Samsung Galaxy S11 kanske bara får skärm på framsidan?

Samsung har flera gånger hånat Apple för flärpen som man använder i sina iPhones. Många är däremot inte nöjda över skärmhålet i Galaxy S10-serien. Nu har nya uppgifter inkommit!

Det ser ut som att Samsung håller på att arbeta på en smartphone som bara kommer få skärm på framsidan. Jag misstänker att det handlar om ett flaggskepp från tillverkaren och den första enheten med den nya tekniken skulle kunna bli Samsung Galaxy S11. Det återstår däremot att se hur det blir med den saken.

Via

 

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...