Sony

Xperia 4 sägs få en LCD-panel

Sony kommer troligtvis presentera den nya ”kompakta” enheten Xperia 4 på IFA-mässan i september. Nu har nya uppgifter framkommit! 

Det ser ut som att Xperia 4 kommer få en 5,7 tumsskärm tillsammans med Full HD+- upplösning. I och med att Sony har satt in OLED-paneler så skulle det vara trevligt om Xperia 4 kunde få den här typen av panel.

Så ser det däremot inte ut att bli då Xperia 4 ser ut att få en LCD-panel. Utöver det kommer mobilen troligtvis få processorn Snapdragon 710 med 6 GB RAM.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...