Google

Google Messages får stöd för två nya funktioner

Det ser ut som att Google nyligen börjat skicka ut två nya funktioner till Google Messages. Två funktion som många troligtvis kommer uppskatta. 

Den första nya funktionen som kommer till Google Messages är en funktion som kommer filtrera ut SPAM-nummer. Utöver det ser det ut som att Google Assistent kommer till appen, något som kommer göra det betydligt enklare att prata in dina meddelanden om du önskar.

Uppdateringen skickas ut stegvis.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...