Samsung Galaxy S9 får ny uppdatering

Samsung har under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till Samsung Galaxy S9 och S9+. Vad innehåller den här uppdateringen? 

Förutom att den innehåller säkerhetsuppdateringen för mars-månad till Galaxy S9 och S9+ så ser det ut som att Samsung skickat med en ny funktion som gör det möjligt att ta selfies med mer vidvinkel för den främre kameran. Detta är en funktion som gjorde debut i Galaxy S10-mobilerna men det ser alltså ut som att Samsung fortsätter att skixcka ut funktionen till övriga flaggskepp.

Uppdateringen rullas ut löpande.

Via

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...