Samsung

Samsung Galaxy A8+ (2018) får paj världen över

Samsung började för några veckor sedan skicka ut en uppdatering till mobilen Galaxy A8+. Nu har det inkommit nya uppgifter gällande den här modellen! 

Nu har Samsung börjat skicka ut Android 9 Pie till Galaxy A8+ (2018) världen över. Tidigare hade Samsung bara börjat skicka ut uppdateringen till ryska exemplar av mobilen men nu ser det alltså ut som att Samsung börjat skicka ut den nya uppdateringen till Galaxy A8+ – exemplar världen över.

Uppdateringen skickas ut stegvis.

Via

Text

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...