OnePlus

OnePlus 7 kommer inte få stöd för 5G

OnePlus kommer troligtvis hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7. Nu har nya uppgifter framkommit! 

Det ser inte ut som att OnePlus 7 kommer få stöd för 5G. Utöver det ser det ut som att den minst påkostade versionen av OnePlus 7 kommer kosta från 569 dollar. Det innebär att den billigaste versionen av OnePlus 7 kommer kosta lika mycket som OnePlus 6T. Det återstår givetvis att se om uppgifterna stämmer.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...