Bloggen fortsatte växa under mars-månad – nytt rekord!

När jag startade upp Mobilanyheter under 2016 trodde jag inte att jag skulle kunna jobba med att skriva om det jag älskar, Mobiler, i framtiden. Det ser det däremot ut som att jag kommer kunna göra! 

Nu har det visat sig att min sida har slagit rekord under mars-månad. Under den här månaden hade jag 250 000 unika besökare och 551 000 sidvisningar. Det kan jämföras med februari där jag hade 188 000 unika besök och 442 146 sidvisningar. Totalt under 2019 har jag haft 644 596 unika och 1 477 140 besök på sidan.

Jag tycker min sida är enorm som den är. Jag har märkt att ingenting kommer gratis, men det ska bli mycket intressant att se hur stor sidan kommer vara om några år. Jag är på väg ikapp många konkurrenter som jag ”sett upp till” genom åren och vissa har jag til och med passerat.

Jag vill givetvis rikta ett stort tack till dig som läser min blogg och hoppas att du gillar mitt content 🙂