Första intrycket av Huawei P30 Pro

Under dagen har jag fått hem en Huawei P30 Pro. Vad tycker jag om telefonen så här långt? Läs vidare för att ta reda på detta och mycket mer! 

Jag har fått hem Huawei P30 Pro i kulören aurora (eller norrsken som jag kommer kalla den). Det första jag slås av är verkligen hur snygg den här mobilen är i färgen. Det märks verkligen att Huawei lagt mycket krut på färgvalet och det är även något man hart lyckats med bra.

Det andra som slog mig var hur skönt Huawei P30 Pro ligger i handen. Det känns som att Huawei kollat en del på Samsung när man designat P30 Pro då den och Galaxy S10+ känns snarlika att hålla i. Något som även är bra med mobilens baksida är att den inte drar åt sig mycket fingeravtryck.

På framsidan har Huawei P30 Pro fått en 6,47 tumsskärm. Den här displayen tycker jag verkligen är en ren fröjd att kolla på. Dessutom har Huawei typ utnyttjat hela framsidan till just displayen. Precis som i fallet med Mate 20 Pro känns P30 Pro också den riktigt snabb och jag tror att de två GB extra RAM:en som sitter i P30 Pro kan göra en rejäl skillnad i flytet i gränssnittet.

56319164_544033259337454_4059447558823477248_n (1).jpg

Det stora trumfkortet i P30 Pro är kamerorna som enheten fått. De är fyra till antalet på baksidan och så här långt är jag imponerad.

Ett mer utförligt test kommer när jag hunnit testa mobilen i någon vecka.

Sånt som också kan intressera…