Samsung Galaxy S8: den bortglömda enheten?

Jag rapporterade tidigare idag om att Samsung Galaxy S8 har drabbats av en allvarlig bugg på så sätt att Samsung slutet kat ut en uppdatering som inte verkar särskilt bra.

Som jag rapporterade tidigare idag så innehåller den senaste uppdateringen till Galaxy S8 och S8+ en bugg som gör att 4G slutar fungera. Deg känns som att Samsung gjort det rejält klantigt genom att skicka ut den här uppdateringen med den här usla funktionen.

Jag hoppas att Samsung kommer åtgärda problemet inom kort, men jag misstänker att det kan komma att dröja.

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Priser fra PriceRunner

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!