Marques Brownlee kollar in LG G8 ThinQ

MKBHD har nyligen publicerat en ny video på sin YouTube-kanal där han snackar om hur han upplever LG G8 ThinQ. Vad tycker han om den nya mobilen från LG? 

Marques Brownlee nämner bland annat att han inte upplever att G8 ThinQ sticker ut på ett enda område. Han nämner att LG G8 ThinQ inte är dålig på något men att enheten inte är bäst på något heller. Marques nämner bland annat att Samsung Galaxy S10e är en bättre enhet då det erbjuder allt som G8 ThinQ erbjuder till ett lägre pris. Hela videon kan ni se nedan!

Priser fra PriceRunner

Bästa mobilen enligt mig! (affiliate länk)

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6! (affiliate länk)

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

The following two tabs change content below.
Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Latest posts by Rasmus Hellmyrs (see all)

Annons
Sidan laddas...