Samsung

Samsung Galaxy Fold: varför dröjer den så?

Samsung avslöjade för några dagar sedan att tillverkaren kommer släppa det nya flaggskeppet Galaxy Fold i Sverige den 3 maj. Men varför har inga medier fått kolla på enheten? 

Jag tycker att det hela känns mycket skumt, alltså att Samsung kommer släppa ut Galaxy Fold till allmänheten innan media och press fått tagit sig en ordentlig titt på Galaxy Fold. Det känns som att det är något som inte står helt rätt till och att Samsung Galaxy Fold kan komma att bli försenad.

Det återstår däremot att se hur det kommer bli med den saken! Jag hoppas naturligtvis inte att Galaxy Fold kommer bli försenad.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...