Apple

Apple A13 ser ut att bygga på 7nm

Det ser ut som att Apple kommer hålla ett event i oktober där tillverkaren kommer visa upp minst tre nya iPhones. Nu har nys uppgifter om dessa enheter krupit fram!

Det ser ut som att Apple tillsammans med tillverkaren TSMC håller på att bygga ett 7nm-chipp. Det här chippet kommer troligtvis heta Apple A13 och kommer med största sannolikhet göra debut i och med iPhone 11 och 11 Max.

Det återstår däremot att se hur det blir med den saken!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...