Apple

Apple Music får ny uppdatering – förbättrar ”för dig”-fliken

Apple har under dagen börjat skicka ut en ny uppdatering till Apple Music. Läs vidare för att veta mer om den nyaste versionen av Apple Music!

Den senaste versionen av Apple Music innehåller en ny funktion som ska göra tjänsten smartare när det kommer till utvalda låtar som passar i ”för dig”-fliken. Det återstår däremot att se hur mycket Apple har förbättrat funktionen!

Uppdateringen skickas ut löpande.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...