Google

Chromecast har fortfarande problem med Home

Jag har vid ett antal tillfällen rapporterat om att Google haft problem med att få Chromecast och Google Home att gå ihop.

Det ser ut som att problemet fortfarande håller i sig. I november förra året kunde jag säga till Google Home att starta Chromecast. Drygt en månad senare blev det troligtvis något fel då den här funktionen slutade fungera.

Dessvärre ser det ut som att Google ännu inte fixat buggen men jag hoppas att man kommer fixa den inom kort, det återstår däremot att se hur det blir med den saken!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...