Google

Chromecast kan få stöd för fingeravtryck

Google kommer troligtvis hålla ett event i oktober där tillverkaren kommer visa upp en ny Chromecast. Nu har nya uppgifter framkommit!

Det ser ut som att Google Chromecast kan komma att få stöd för fingeravtryck. Vad menas med det? Det innebär att du kommer kunna använda fingeravtrycksläsaren på din smartphone där du tidigare behövt PIN-kod för att se på visst innehåll på Chromecast.

Det återstår att se om uppgifterna stämmer eller inte.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...