Sony

Då berättar Sony mer om Xperia 1

Jag har under en längre period rapporterat om att Sony inte rapporterar när de kommer släppa det nya flaggskeppet Xperia 1. Nu har nya uppgifter inkommit! 

Det ser ut som att Sony kommer släppa det nya flaggskeppet Xperia 1 kommer släppas i Japan mellan 12-18 maj. Dessutom anges det att det kommande flaggskeppet från Sony kan komma att kosta 115 000 japanska yen, något som motsvarar 9552 kronor. Med detta sagt så kan vi räkna med att Xperia 1 kommer kosta minst 10 000 kronor när den kommer hit, men det återstår att se.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...