Huawei

Huawei Kirin 985 ser ut att bygga på 7nm-teknik

Huawei kommer troligtvis hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp det nya chippet Kirin 985. Nu har nya uppgifter inkommit!

Det är ut som att Huawei Kirin 985 kommer vara ett chipp som kommer bygga på 7nm-teknik. Det här chippet kommer troligtvis presenteras under första kvartalet det här året och först ut med det nya chippet kommer Huawei Mate 30 Pro troligtvis bli.

Det återstår däremot att se!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...