Huawei

Huawei P30 Pro har en IR-läsare

En funktion som fanns i många smartphones en gång i tiden var en IR-läsare. Jag kommer till exempel ihåg att Samsung och LG hade utrustat sina smartphones med den här läsaren. 

Det ser ut som att många konkurrenter till Huawei har hoppat att utrusta sina smartphones med en IR-läsare, en läsare som gör det möjligt att styra TV:n med hjälp av en smartphone.

Jag är däremot mycket tacksam över att Huawei valt att behålla den här funktionen i P30 Pro då man kan styra TV:n med hjälp av enheten! Jag hoppas Huawei fortsätter utrusta sina smartphones med den här funktionen även i framtiden!

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...