Huawei: USA har hjälpt oss att växa

Jag har under en längre tid rapporterat om att USA och Kina haft en konflikt gällande Huawei. Nu har Huawei uttalat sig om en sak.

Huawei:s CEO har nyligen sagt att USA har hjälpt ett så litet företag som Huawei var en gång i tiden till att bli större genom att Huawei hamnat i centrum för konflikten med USA. Mer specifikt har det sagt följande från Huawei:

For such a powerful country to be scared of a small company like us, some other countries are saying, ‘Your products are so good that the U.S. government is scared. We won’t test your products. We’ll buy them directly.’ That’s why some deep-pocketed countries with rich oil reserves are buying from us. They are buying our products in large quantities as the U.S. government is advertising for us”

Det återstår att se om Huawei och USA kan komma att bli överens i framtiden, men jag misstänker att det kan komma att dröja.

Via

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...