Moto

Motorola Razr 2019 presenteras inom kort

Jag har under en längre tid rapporterat om rykten och läckor gällande den kommande enheten Motorola Razr 2019. Nu har nya uppgifter gällande enheten inkommit! 

Nu har Motorola Razr 2019 certifieras på nätet. Detta tyder på att enheten kommer visas upp inom kort. Det har tidigare spekulerats om att Motorola Razr 2019 kommer få en 6,3 tumsskärm som kommer vara böjbar.

Samtidigt har det sagts att enhet kommer få processorn Snapdragon 710 tillsammans med minst 6 GB RAM. Det återstår däremot att se hur det blir med den saken!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...