OnePlus

OnePlus 7: läckorna kan komma att bli många

OnePlus kommer troligtvis hålla ett event den 14 maj där tillverkaren troligtvis kommer visa upp den nya OnePlus 7-serien smartphones. Nu har nya uppgifter inkommit! 

Enligt Ishan Agarwal kommer det hagla med rykten och läckor om OnePlus 7-serien fram tills dess att mobilerna förväntas presenteras 14 maj. Det rör sig alltså om tre modeller av OnePlus 7: en standardversion och två Pro-versioner som bland annat ser ut att få  större display jämfört med den vanliga versionen av OnePlus 7.

2019041411106

Däremot ser det endast ut som att den ena Pro-versionen kommer få stöd för 5G. Det återstår att se hur det blir med den saken!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...