OnePlus

OnePlus kommer inte visa upp någon böjbar smartphone (bekräftat)

OnePlus kommer troligtvis hålla ett event den 14 maj där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7. Nu har nya uppgifter dykt upp gällande företaget!

Pete Lau har under dagen bekräftat att tillverkaren inte kommer släppa någon böjbar smartphone då tillverkaren anser att man inte skulle kunna leverera det som företagets kundgrupp förväntar sig av OnePlus.

Det ser samtidigt ut som att OnePlus kommer fokusera på Smart TV i framtiden tillsammans med ett bredare ekosystem.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...