OnePlus riskerar att hamna efter

OnePlus avslöjade tidigare idag att företaget inte planerar att släppa en vikbar smartphone. Detta är något som i alla fall har gjort mig lite orolig. Varför då undrar ni? Läs vidare för att ta reda på det! 

Vi vet sedan en tid tillbaka att Huawei och Samsung är två tillverkare som släppt böjbara smartphones, eller ja, i alla fall presenterat. När Pete Lau avslöjade att OnePlus inte kommer visa upp någon böjbar smartphone så blev jag besviken.

Visst är det så att böjbara smartphones är dyra att tillverka för tillfället, men böjbara smartphones är också framtiden för dagens smartphones. Därför är jag orolig för OnePlus. Men det återstår att se hur det blir med den saken!

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...