OPPO

OPPO presenterar Marvel-upplaga av F11 Pro 24 april

Det ser ut som att OPPO kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp en ny version av företagets F11 Pro-modell. Läs vidare för att veta mer! 

Det ser ut som att OPPO kommer hålla ett event den 24 april där tillverkaren kommer visa upp en Marvel-version av mobilen F11 Pro. Det är troligtvis bara det estetiska som kommer skilja sig jämfört med standardversionen av F11 Pro, men det är något som återstår att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...