Google Pixel

Priset för Google Pixel 3a och Pixel 3a XL läcker

Det ser ut som att Google kommer hålla ett event inom kort där tillverkaren kommer visa upp de nya mobilerna Pixel 3a och Pixel 3a XL. Nu har priset släppts för enheterna!

Google Pixel 3a kommer kosta 530 dollar. Utöver det ser det ut som att Pixel 3a XL kommer kosta 600 dollar. Det återstår att se när Google kommer visa upp de nya mobilerna Pixel 3a och 3a XL inom kort, men det återstår att se när man kommer visa upp den här enheten inom kort!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...