Samsung

Samsung Galaxy S10 kommer kunna visa notiser på ett nytt sätt

Samsung Galaxy S10-mobilerna är de första från Samsung som saknar en ”riktigt” LED-lampa för inkommande notiser. Nu har nya uppgifter dykt upp! 

Det ser ut som att gänget bakom appen EdgeLightning+ har börjat skicka ut en ny uppdatering till appen. Det speciella med programmet till Samsung Galaxy S10-mobilerna är att man kommer kunna se nya aviseringar i form av ränder på displayen som lyser upp i olika färger beroende på vilken typ av notis du fått.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...