Samsung

Samsung Galaxy S10: uppgifterna om explosioner kan vara falska

Jag har under en längre tid rapporterat om att Samsung haft problem med Galaxy S10 när det kommer till explosioner. Nu har det inkommit nya uppgifter om dessa explosioner.

Jag har sedan tidigare skrivit om att Samsung haft problem med Samsung Galaxy S10 och S10e när det kommer till explosioner. Nu har det däremot inkommit uppgifter om att uppgifterna om detta kan vara falska.

Jag har som sagt bara fått indikationer men har inte fått något bevis i form av någon annan sida som rapporterat om samma sak.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...