Samsung

Samsung Galaxy S8 har stora problem (rapport

Samsung började för en tid sedan att skicka ut Android 9 Pie till Samsung Galaxy S8 och S8+. Nu har deg inkommit uppgifter om problem med mobilen.

Det ser ut som att vissa användare har problem att koppla upp mot mobilnätet om man har uppdaterat mobilen till Android 9 Pie och kör med operatören AT&T. Det ser alltså endast ut som att det är dom i USA som har problem med detta.

Utöver det ser det ut som att Samsung Galaxy Note 8 även jag drabbats av problemet.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...