Samsung

Samsung kan visa upp Galaxy Note 10 Pro

Det ser ut som att Samsung kommer hålla ett event i augusti där tillverkaren kommer visa upp den nya mobilen Galaxy Note 10.

Eller… Det ser ut som att Samsung kan komma att visa upp en hel serie Galaxy Note 10-mobller. Jag har sedan tidigare rapporterat om att Samsung kan presentera Galaxy Note 10e och Note 10. Nu har det även inkommit uppgifter om att Samsung kommer visa upp en Pro-version av Note 10.

Det är oklart vad den här enheten kommer erbjuda för specifikationer, men det kan bland annat hända att den kommer få fem kameror på baksidan. Det återstår däremot att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...