Sony

Song kommer berätta mer om Xperia 1 den 26 april

Sony har nyligen avslöjat att man kommer berätta mer om den nya mobilen Xperia 1 den 26 april. Läs vidare för att veta mer!

Den 26 april kommer Sony hålla ett event där tillverkaren kommer berätta mer om det nya flaggskeppet Xperia 1 där man bland annat kommer berätta hur mycket enheten kommer kosta och när den kommer släppas i Taiwan.

Xperia 1 har fått en 6,5 tumsskärm med UHD+- upplösning tillsammans med en OLED-panel.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...