Sony

Sony Xperia 1 är nära att lanseras i Sverige (uppgifter)

Det ser ut som att Sony kommer släppa det nya flaggskeppet Xperia 1 den 26 april i Taiwan. Enligt nya uppgifter är det nära att enheten kommer till Sverige.

Det ser ut som att tillverkaren kommer släppa Xperia 1 under maj-månad enligt ett tips som jag har fått från en branschkälla. Xperia 1 har gått en 6,5 tumsskärm med UHD+- upplösning tillsammans med en OLED-panel.

Utöver det ser det har enheten fått processorn Snapdragon 855. Det återstår däremot att se när enheten kommer till Sverige.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...