Sony

Sony Xperia 2: specifikationerna kan ha läckt ut

Det ser ut som att Sony kommer hålla ett event i september där man kommer visa upp den nya mobilen Xperia 2. Nu har specifikationerna för mobilen kommit fram!

Det ser ut som att Xperia 2 kommer få en 6 tumsskärm med Quad HD+- upplösning, antingen med en LCD eller OLED-panel. Under huven ser det ut som att mobilen kommer få processorn Snapdragon 855 tillsammans med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne.

I övrigt sägs det att enheten kommer få ett 3200 mAh-batteri tillsammans med Android 9 Pie från start.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...