Xiaomi

Xiaomi Redmi Y3 presenteras 24 april

Det ser ut som att Xiaomi Redmi kommer hålla ett nytt event inom kort där man kommer visa upp en ny mellanklassare. Läs vidare för att veta mer om den kommande mobilen från tillverkaren. 

Den 24 april ser det ut som att Xiaomi kommer hålla ett event där tillverkaren kommer visa upp den nya mobilen Redmi Y3. Vi vet sedan tidigare att enheten kommer få en främre 32 MP-kamera. Utöver det vet vi typ att enheten kommer få ett batteri på 4000 mAh, något som kommer innebära att Redmi Y3 troligtvis kommer få grym batteritid.

Vad enheten faktiskt har att erbjuda återstår däremot att se!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...