Sony

Xperia 1: därför dröjer den

Sony höll i slutet av februari ett event där tillverkaren visade upp det nya flaggskeppet Xperia 1. Men många har säkert undrat varför det dröjer så länge innan Sony släpper ut enheten på marknaden. 

Jag kommer ihåg att det inkom rapporter om att HMD Global väntade med att presentera Nokia 9 PureView för att man hade problem med kameran. Sony har å andra sidan presenterat produkten, men man ser ut att ha problem med kameran. Det är alltså därför Xperia 1 dröjer enligt källan.

Det återstår att se när Sony kan komma att släppa Xperia 1 i Sverige.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...