Apple

Är det här iPhone XE?

Det ser ut som att Apple kan komma att hålla ett event inom kort där tillverkaren kan komma att visa upp en ny, kompakt version av det kommande flaggskeppet iPhone 11. Läs vidare för att veta mer!

Det ser ut som att Apple håller på att förbereda en uppföljare till iPhone SE. Den här modellen sägs heta iPhone XE och av bilden ovan att döma kommer den här modellen få mycket skärm på framsidan tillsammans med en flärp som innehåller diverse sensorer och telefonhögtalaren.

Av bilden ovan att döma kommer iPhone XE få en liten flärp. Det återstår däremot att se hur det blir med den saken!

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...