Google

Chromecast: bara en hobby för tillverkaren?

Något som är lustigt är att Sverige fått Google Chromecast. Varför är det lustigt undrar ni? Läs gärna vidare för att veta vad jag menar! 

Den amerikanska tillverkaren (och sökmotorn Google) har inte tagit in några Pixel-produkter i Sverige, antagligen för att Sverige är ett för litet land att satsa på enligt Google.

Det känns lite som att Google ser Sverige för de produkter man faktiskt lansera på den svenska marknaden. Det jag menar är att Google har släppt ett antal produkter i Sverige, men de underhåller inte dessa produkter med uppdateringar och det har således lett till att jag känner att Google ser Sverige som ett hobbyland.

Om Google skulle vara lite ordentliga så skulle man till exempel skicka ut en uppdatering fort som ögat som fixade buggar som Chromecast drabbats av.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...