Facebook

Facebook Messanger uppdateras med Dark Mode

Facebook har under natten börjat skicka ut en ny uppdatering till sin app Messanger. Den här uppdateringen har kommit till både iOS och Android. 

Facebook meddelade för en tid sedan att det gick att beta-testa det mörka temat genom att aktivera en måne med den du hade en konversation med. Nu är den skarpa versionen av Dark Mode till Facebook Messanger äntligen här! Den här funktionen gör det möjligt att aktivera Dark Mode på både Android- och iOS-enheter.

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...