Google

Google Gmail kommer till Google Pay

Google har under dagen börjat skicka ut en ny funktion till betaltjänsten Google Pay. Läs vidare för att veta mer om vad som är nytt.

Google har under dagen meddelat att man har kört in Google Gmail i Google Pay. Vad innebär då detta? Det innebär att Google Pay kommer ta information från Google Gmail när du till exempel ska göra ett köp på en film eller något annat där Google Pay behöver uppgifter som du möjligtvis har fått på mejlen sedan tidigare.

Uppdateringen skickas ut löpande till alla enheter som har stöd för Google Pay.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...