Google

Google Maps börjar fråga hur fullt ditt tåg är

Google håller just nu på att skicka ut en ny funktion till Google Maps. Läs vidare för att ta reda på nyheten som den senaste versionen av Google Maps har att erbjuda!

Det ser ut som att Google har skickat ut en ny version av Google Maps som är bra för de som reser med tåg. I den senaste versionen av Google Maps börjar appen fråga hur fullt tåget du satt på var – så att andra som reser samma sträcka kan få upp en notis för hur fulla tågen är.

Uppdateringen ser ut att börja skickas ut till amerikanska versionen av Google Maps till att börja med.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...