Google Pixel

Google: nu får Pixel-enheter systemuppdateringarna genom Play Store

Jag rapporterade tidigare i veckan att Google kunde komma att införa en ny funktion som innebar att Androidmobiler skulle få systemuppdateringar genom Google Play Store. 

Nu har Google meddelat att man börjat uppdatera sina egna Pixel-mobiler med en funktion som gör att nya systemuppdateringar kommer genom Google Play Store. Det ser inte ut som att Google är dom enda som kommer börja använda Play Store som uppdateringscentral utan att flera tillverkare kommer ta efter i framtiden.

Men troligtvis kommer den här funktionen bli vanlig för smartphones som kommer köra Android Q.

Via

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...