Huawei

Huawei P30 Pro är svår att reparera, får 4 av 10 i betyg

För några veckor sedan släppte Huawei det nya flaggskeppet P30 Pro i Sverige. Nu har experterna på iFixit satt tänderna i det nya flaggskeppet från Huawei som avslöjar ett och annat! 

iFixit har givit Huawei P30 Pro poängen 4 av 10. Företaget anser att Huawei P30 Pro är mycket svår att plocka isär då Huawei har limmat enheten mycket hårt, något som innebär att det är svårt att komma åt insidan på enheten.

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...