Huawei

Huawei P30 Pro har fått bakre kameror från Sony

När Huawei visade upp företagets flaggskepp P30 Pro så snackade man en hel del om kamerorna på enhetens baksida. Nu har det framkommit vilken tillverkare som ligger bakom de bakre kamerorna i enheten. 

Det kommer inte som någon chock att det är den japanska tillverkaren Sony som ligger bakom kamerasensorerna i företagets senaste flaggskepp P30 Pro. Den här mobilen anses ha den bästa kameran som sitter i en smartphone för tillfället då kameraexperterna på DxOMark har givit enheten poängen 112.

Via

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...