Google

Nya Chromecast sägs få samma pris – trots flera funktioner

Google kommer troligtvis hålla ett event i oktober där tillverkaren kommer visa upp en ny Chromecast. Nu har nya uppgifter kring den kommande pucken från Google.

Det ser ut som att företagets kommande Chromecast kommer kosta lika mycket som företagets nuvarande Chromecast, alltså 390 kronor. Det ser däremot ut som att den här Chromecast-pucken kommer få mera saker inbyggt så att den inte behöver vara lika beroende av din smartphone.

Det återstår däremot att se vad som stämmer.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...