OnePlus

OnePlus 7 kan komma med Android Q från start

OnePlus kommer troligtvis hålla ett event i mitten av maj där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7. Nu har nya uppgifter framkommit! 

Om det stämmer att OnePlus 7 kommer presenteras i mitten av maj så kan det även innebära att tillverkaren kommer bli den första att släppa en smartphone med Android Q direkt från start i och med att Google kommer hålla ett event i början av maj där tillverkaren kommer visa upp den nya versionen av Android, version Q.

Det återstår däremot att se om OnePlus 7 blir först ut med Android Q eller inte.

 

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...