OnePlus

OnePlus 7 kan komma med helt ny design avslöjar Pete Lau

Det har spekulerats om att OnePlus kommer hålla ett event den 14 maj där tillverkaren kommer visa upp det nya flaggskeppet OnePlus 7.

Nu har tillverkaren släppt en ny teaser via CEO Pete Lau där han avslöjar att man kommer presentera något nytt på onsdag. Det sägs att OnePlus 7 kommer få en helt ny design och att enheten bland annat kommer få en pop up-kamera. Det kommer bli väldigt intressant att se vad tillverkaren kommer visa upp nu på tisdag!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...