OnePlus

OnePlus 7 ser ut att kunna bli en besvikelse

Jag har sedan tidigare rapporterat om en enhet som alla trott varit OnePlus kommande flaggskepp OnePlus 7. Nu har dock nya uppgifter framkommit. 

Vi har sedan tidigare sett en enhet med en edge-panel tillsammans med en pop up-kamera på framsidan tillsammans med tre kameror på baksidan. Nu tror OnLeaks att det rör sig om OnePlus 7 Pro och att den vanliga versionen av OnePlus 7 kommer se ut som på bilden ovan.

Om det stämmer innebär det att OnePlus behållit mycket av det estetiska från OnePlus 6T och flyttat över det till OnePlus 7, något som bland annat inkluderar drop-flärpen på framsidan tillsammans med dubbla kameror på baksidan.

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...