OnePlus

OnePlus förtroende sjunk just hos mig

Under dagen har ett gäng bilder läckt ut på OnePlus 7. Enligt mig är den här modellen inte hört sitt namn. Fortsätt läsa för att ta reda på varför.

Det är sjukt att OnePlus kommer kalla den här modellen för OnePlus 7 enligt mig med tanke på hur mycket den kommer likna OnePlus 6T till utseendet. Den här modellen har bland annat utrustats med samma typ av flärp som OnePlus 6T samt dubbla kameror på baksidan, precis som OnePlus 6T.

Så, om OnePlus 7 kommer se ut som på bilden ovan och tillverkaren väljer att kalla enheten för OnePlus 7 så kommer jag bli besviken!

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...